Fulfilment al uitbesteed

Fulfilment en Logistiek

Fulfilment al uitbesteed?

We horen regelmatig dat onze nieuwe klanten niet tevreden waren over de oude fulfilment partner.
Belangrijkste redenen waren samengevat te weinig aandacht, te veel fouten en misten flexibiliteit.

INTERESSE?Fulfilment al uitbesteed
Betere service en communicatie

TLogistics is van mening dat je je kunt onderscheiden door een goede service te verlenen.

Dit op het gebied van fulfilment, maar ook op de onderlinge communicatie. Echter bezuinigen wij niet op loonkosten. Integendeel, wij nemen  liever een extra medewerker aan om onze service te kunnen garanderen. 

Klantbehoud door een goede service te bieden en onze klanten snel te helpen resulteert in tevreden klanten.

Veel van onze klanten zitten al vele jaren bij ons en zijn erg tevreden over onze aanpak, focus en werkwijze.

Flexibele partner

Onze fulfilmentdiensten zijn erg flexibel. Je word niet in ons proces gepropt om in de massa mee te gaan. B2B zendingen zijn natuurlijk veel complexer dan B2C zendingen.

Zo komt het voor dat er speciale documenten moeten worden bijgesloten, producten of dozen moeten voorzien worden van barcodes of stickers en verdere speciale eisen aan uitlevering.

TLogistics is hier volledig op ingericht en wij hebben bewust gekozen om het alles zo in te richten dat wij flexibel zijn en kunnen blijven. 

Advies om juiste keuze te maken

Fulfilment al uitbesteed maar wil je overstappen? Om jou te adviseren met dit vraagstuk willen wij graag helpen om een nieuw vergelijk te maken.

Om samen een businessmodel op te zetten met alle voor en tegens. Daarnaast maken wij een duidelijk financieel plaatje van de kosten.

TLogistics wil niet dat jij voor verrassingen komt te staan. 
Wij helpen jou met de verhuizing en maken vooraf een duidelijk actie- en implementatieplan om alles in goede banen te leiden.

Verschillen in fulfilmentbedrijven 

Er zijn in Nederland heel veel verschillende fulfilmentbedrijven. Veel leveranciers hebben het fulfilment al uitbesteed.

Elke fulfilmentpartij heeft haar eigen focus. Velen van hen zetten vooral in op groei en daarbij behorende automatisering met robots. Een proces-gestuurde organisatie waar jij in moet passen.  

Wij geloven in flexibiliteit, een proces die aan jou aangepast kan worden én automatisering.

Daarnaast vinden wij een goede service en prettig contact erg belangrijk. Je werkt toch samen aan het beste resultaat tegen de laagste kosten.