Onbekend met fulfilment

Fulfilment en Logistiek

Onbekend met fulfilment?

Fulfilment is voor veel mensen een onbekende term. Het is eigenlijk de complete afhandeling en benodigde middelen om jouw product van A naar B te krijgen. Dus van opslag en voorraadbeheer, orderverwerking en verzending.

INTERESSE?
Fulfilment zelf doen

Fulfilment heeft zeker voordelen. Je moet natuurlijk wel alles zèlf regelen. Je zult ruimte moeten regelen, stellingen, systeem voorraad en orderpick, scanners, dozen en pallets en niet te vergeten medewerkers voor de gehele fulfilment.

Ook zul je afspraken moeten maken met vervoerders. Maar dit is nog maar het begin. Voordeel is wel dat je zelf mee moet werken in de logistiek en die kosten heb je al bespaard dan. Nadeel is dat je dan te veel bezig bent met het logistieke proces i.p.v.  je te richten op de groei van je bedrijf.

Fulfilment uitbesteden

Fulfilment uitbesteden aan een specialist heeft voordelen. Zo hoef je qua fulfilment en logistiek niets te regelen. TLogistics heeft dus alles al in huis om de gehele operationele keten voor je te regelen. De medewerkers regelen wij en daar heb je dus ook geen omkijken aan.

Wij hebben een bewezen proces en systeem zodat je zorgeloos kunt uitbesteden. Er is genoeg ruimte in Rijen en kunnen makkelijk opschalen mocht dit nodig zijn.
Kortom je gebruikt alleen wat je nodig hebt, dus je betaald nooit te veel.

Aanpak

Veel leveranciers zijn onbekend met fulfilment. Om je te helpen met dit vraagstuk helpen wij jou graag de goede keuze te maken.

Onze intentie is om je juist te informeren en om samen een businessmodel op te zetten met alle voor en tegens. Daarnaast maken wij een duidelijk financieel plaatje van de kosten om het zelf te doen en de kosten om het uit te besteden.
TLogistics wil niet dat jij voor verrassingen komt te staan. Daar heeft niemand wat aan. Misschien is het nu niet het juiste moment, maar wellicht later. Wij kijken naar jouw model en kijken naar de langer termijn. 

Verschillen in fulfilmentbedrijven 

Er zijn in Nederland heel veel verschillende fulfilmentbedrijven. Hoe zie je nu door de bomen het bos nog? Elke fulfilmentpartij heeft haar eigen focus. Velen van hen zetten vooral in op groei en daarbij behorende automatisering met robots. Een proces-gestuurde organisatie waar jij in moet passen.
Vooral B2C orders met enkele producten passen daar goed in. Wij geloven in flexibiliteit, een proces die aan jou aangepast kan worden én automatisering. Daarnaast vinden wij een goede service en prettig contact erg belangrijk. Je werkt toch samen aan het beste resultaat tegen de laagste kosten.