Strategisch advies

Fulfilment en Logistiek

Advies nodig?

Wij hebben de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan. We hebben medewerkers met verschillende specialisaties. Het management heeft zeer brede kennis op operationeel gebied, marketing, strategie en online verkoop

INTERESSE?
Operationeel advies

Met grote regelmaat zien wij dat onze nieuwe klanten een bepaalde werkwijze hebben die toch echt beter en efficienter kan. Wij helpen deze hun eigen proces te verbeteren, maar adviseren ook hoe wij de huidige processen hier kunnen verbeteren en optimaliseren. Zo besparen wij onnidige extra kosten wat ten goed komt aan verdere investeringen voor onze klanten.

Marketing en sales

Regelmatig zitten wij met onze klanten aan tafel die minder bekend zijn met marketing en social media. Wij doen dit grotendeels in eigen beheer en kunnen jou hierin veel leren. Wij willlen jou een goede basis geven waarop je verder kunt bouwen. Het is een gezamelijk partnership en groei die wij erg belangrijk vinden.

Trategisch 

Ons management waaronder Jeroen Kammers heeft zeer brede ervaring met grote merken. Jeroen helpt onze klanten om sneller te groeien en de juiste keuzes te maken. Zo zit hij regelmatig met onze klanten aan tafel om te klankborden en te brainstormen.

Online verkoop

We zien steeds vaker dat bedrijven een webshop opzetten voor de B2B kanalen. Maar ook richten onze klanten zich daarnaast ook regelmatig op verkoop binnen het B2C kanaal. Marges en spreiding klantenzijn hierbij een interessante factor