Team

Fulfilment en Logistiek

Team van TLogistics Fulfilment?

Team TLogistics Fulfilment

TLogistics Fulfilment heeft momenteel een team van ongeveer 25 medewerkers verdeeld over verschillende afdelingen. 

Kennis maken?
Fulfilment en logistiek medewerkers

Logistiek
Onze 16 logistieke medewerkers verzorgen dagelijks alle operationele fulfilment werkzaamheden. Wij hebben per afdeling vaste medewerkers om de kwaliteit te verhogen. Zo hebben wij 3 vaste inslagmedewerkers werkzaam op de inbound (ontvangst goederen). De overige medewerkers houden zich bezig met pick & pack ofwel orderpicken en het inpakken van de bestellingen.

Jouw vaste aanspreekpunt

Customer service
Momenteel staan er 4 medewerkers dagelijks voor jou klaar. Dit team is onmisbaar en zorgt dat alles in goede “banen” wordt geleid. Je wilt toch ook dat je snel antwoord hebt en dat alles snel opgepakt wordt. Wij treven naar 100% tevredenheid en denken proactief met je mee. Daar is de eerste winst al mee behaald.

Strategisch advies

Management
Het management helpt je graag met strategisch advies en verdere procesoptimalisatie met als doel een snellere groei en om te kijken hoe we de kosten verder kunnen verlagen.

IT afdeling

IT
houdt zich vooral bezig met de implementatie van nieuwe klanten en het testen van het berichtenverkeer. Maar ook tussentijdse wensen of verdere automatisering ter verbetering.