THT en LOT registratie

Fulfilment en Logistiek

THT en LOT registratie?

Meerdere klanten van ons hebben speciale producten die geregistreerd moeten worden. Denk hierbij aan voedingsmiddelen en supplementen, beauty of zelf boeken of electronica met een nieuwe uitgave of update.

INTERESSE?
THT registratie

THT registratie kunnen wij verzorgen voor klanten die producten hebben met een houdbaarheidsdatum. Dit kunnen voedingsmiddelen zijn, maar het kunnen ook verzorgingsproducten zijn. Niet alle producten hebben na 24 maanden nog dezelfde kwaliteit.

LOT registratie

LOT registratie verzorgen wij voor klanten die producten hebben van bepaalde series, met of zonder houdbaarheidsdatum. Mochten er problemen zijn met Lotnummers, dan weten wij precies waar deze in ons magazijn staan. Daarnaast kan de klant geinformeerd worden.

FIFO

FIFO staat voor first in first out en dagelijks zijn dit voorkomende werkzaamheden. Kort gezegd versturen wij de “oudste” producten eerste en zorgen wij dat de nieuwe producten “achteraan” of op een andere locatie staan.

FEFO

FEFO houd in dat de producten met de oudste houdbaarheid datum als eerste verzonden worden. Ons syteem geeft een foutmelding als er producten zijn die eerst uitgeleverd moeten wortden.