Webshop en koppeling

Fulfilment en Logistiek

Webshop en koppeling?

Steeds meer van onze klanten willen dat hun klanten bestellen via een webshop, dat voorkomt onnodige fouten en handmatig werk.

INTERESSE?
Webshop

Je moet doen waar je goed in bent. Daarom hebben wij twee vaste partners voor het bouwen van een mooie en betaalbare webshop. Natuurlijk bepaal jij zelf hoe je het allemaal regelt, maar wij willen de beste kwaliteit voor een goede prijs. Wij werken al jaren met deze partijen en zijn hierover erg tevreden

Koppeling

Natuurlijk zijn er verschillende koppelingen aanwezig zodat het berichtenverkeer in goede banen wordt geleid. Mochten er aanpassingen nodig zijn, dan kunnen wij dit voor jou laten regelen. Voordat de webshop start zullen wij deze koppeling uitgebreid testen zodat alles staat als een huis.

Advies 

Er zijn natuurlijk verschillende platformen en mogelijkheden . Wij adviseren jou gratis en wijzen jou op zaken waar je aan moet denken om het allemaal gelijk goed weg te zetten. Wij speuren ook naar verbeteringen in je webshop.

Meekijken

Belangrijk is dat wij meekijken vanaf de zijlijn om jou te adviseren en om hulp te bieden om de juiste keuzes te maken. Of om juist achter beslissingen van jou te staan en te bevestigen. Dit hebben wij allemaal wel(eens) nodig.