Zelf fulfilment geregeld

Fulfilment en Logistiek

Doe je het fulfilment en logistiek nu allemaal in eigen beheer?

Dat heeft natuurlijk zijn voor en nadelen. Je moet immers alles zelf regelen en managen. Heb jij nog wel tijd en energie over om je te richten op de groei van je bedrijf?

INTERESSE?
Voordelen fulfilment zelf doen

Fulfilment zelf doen heeft ook voordelen. Uren die je zelf maakt heb, hoef je ook niet te betalen. Maar vergeet niet dat dit ten koste gaat van je groei en focus. Je vind het fijn om betrokken te zijn en je hebt veel kennis van jouw producten. Dat klopt, maar is deze betrokkenheid wel houdbaar als je groeit? Denk aan een structurele oplossing op lange termijn zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het logistieke fulfilment proces. Dan kun je je wél richten op het verbeteren van inkoop, verkoop en marketing.

Voordelen fulfilment uitbesteden

Fulfilment uitbesteden aan een specialist heeft voordelen. Zo hoef je qua fulfilment en logistiek niets te regelen. TLogistics heeft alles al in huis om de gehele operationele keten voor je te regelen. De medewerkers regelen wij en daar heb je ook geen omkijken aan. Wij hebben een bewezen proces en systeem zodat je zorgeloos kunt uitbesteden. Wij hebben genoeg ruimte in Rijen en kunnen makkelijk opschalen mocht dit nodig zijn. Je gebruikt alleen wat je nodig hebt en je  betaalt dus nooit teveel. 

Advies om juiste keuze te maken

Het fulfilment zelf te blijven doen of het toch uit te besteden is een lastig vraagstuk. Wij helpen jou graag de juiste keuze te maken. Onze intentie is om je goed te informeren en om samen een businessmodel op te zetten met alle voor en tegens. Daarnaast maken wij een duidelijk financieel plaatje van de kosten om het zelf te doen en de kosten om het uit te besteden. TLogistics wil niet dat jij voor verrassingen komt te staan. Daar heeft niemand wat aan. Misschien is het nu niet het juiste moment, maar wellicht later. Wij kijken naar jouw model en kijken naar de langer termijn. 

Verschillen in fulfilmentbedrijven 

Er zijn in Nederland heel veel verschillende fulfilmentbedrijven. Hoe zie je nu door de bomen het bos nog? Elke fulfilmentpartij heeft haar eigen focus. Velen van hen zetten vooral in op groei en daarbij behorende automatisering met robots. Een procesgestuurde organisatie waar jij in moet passen. Vooral B2C-orders met enkele producten passen daar goed in. Wij geloven in flexibiliteit, een proces die aan jou aangepast kan worden én automatisering. Daarnaast vinden wij een goede service en prettig contact erg belangrijk. Je werkt toch samen aan het beste resultaat tegen de laagste kosten.